Afspraken – Tandartspraktijk Rijkse – Amsterdam

Afspraken

Het maken, wijzigen of annuleren van afspraken kan door telefonisch contact op te nemen met de receptie of een email te sturen naar info@tandartspraktijkrijkse.nl. Een afspraak wijzigen of annuleren dient u minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per email te melden. Het niet verschijnen op een afspraak zonder tijdig afbericht kan tot gevolg hebben dat die afspraak in rekening gebracht wordt om de praktijkkosten te dekken.

Wij beschikken over een afspraakherinneringsdienst, waarbij u twee weken vóór uw afspraak een e-mailbericht zult ontvangen, maar mogelijk ook 48 uur voor uw behandeling een sms-bericht, zodat u tijdig geïnformeerd bent.

Aangezien wij een zorgverlenende sector zijn, kunnen behandelingen wel eens wat langer duren dan gepland. Wij zullen de voor u gereserveerde tijd altijd benutten.  Helaas kan het hierdoor weleens voorkomen dat er uitloop ontstaat.

Belangrijk: Indien er een wijzing optreedt in uw medicijngebruik of gezondheidssituatie dient u dit ten alle tijden door te geven aan de tandarts. U kunt dit doorgeven per e-mail, telefonisch of door persoonlijk langs te komen.